dimarts, 16 d’octubre del 2012

III Jornades de Coeducació: propostes de treball a l'aula

En finalitzar les II Jornades de Coeducació, el passat més d'abril, ens vam comprometre a organitzar unes III Jornades, en les que us presentaríem el llibre editat amb les ponències dels experts i expertes que hi van intervenir.

I ja les tenim, unes III Jornades de Coeducació, més pràctiques i participatives, amb tallers, xerrades/col·loquis amb els autors dels llibres i amb més propostes per a treballar amb el nostre  alumnat la coeducació, des de les diferents assignatures i ens els diferents àmbits escolars i on vosaltres, un cop més, amb els vostres treballs, sereu els principals protagonistes.
Perquè els professionals de l'ensenyament tenim l'oportunitat de treballar amb els infants, d'ensenyar-los a conviure, a pensar,a expressar-se, a compartir, ... i l'hem d'aprofitar per a prevenir la violència de gènere i per al desenvolupament d'actituds i valors d'igualtat entre homes i dones.

Les Jornades organitzades FETE-UGT, són  gratuïtes i estan reconegudes com a curs de formació de 30 hores pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, prèvia presentació d'un treball.

Dies: 21, 22 i 23 de novembre, de 17:00 a 21:00 hores

Lloc: UGT de Catalunya. Rambla Sta. Mònica, 10. Barcelona
Informació i inscripcions: envia mail a feteforma1@catalunya.ugt.org
Us hi esperem!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada