dilluns, 26 de novembre del 2012

Blog 2015 idees per canviar el món: les vostres aportacions



Fa aproximadament dos mesos, us vam presentar la campanya 2015 idees per a canviar el món que FETE-UGT organitzava i us animàvem a participar en aquest projecte tan interessant en les vostres escoles.

Us va agradar la iniciativa, vam tenir moltíssimes sol·licituds, però malauradament no vam poder arribar a cobrir totes les vostres demandes.

Des de llavors, han estat unes setmanes intenses de treball, de viatges arreu del territori català, en que les nostres monitores, la Lupe i la Maria han visitat més de 50 aules catalanes, escoltant i fent pensar als nens i les nenes, imaginant què podien fer per a aconseguir un món més just, solidari i equitatiu.

En aquest blog que us annexem trobareu el treball realitzat en aquest dos mesos per tota Catalunya i les idees dels més de 1200 nens i nenes, que de ben segur us agradarà. També trobareu es treballs dels nens i nenes realitzat en la resta de l'estat espanyol.

Us animem a que el visiteu i viatgeu per les realitats i desitjos dels nostres nens i nenes. I des d'aquí volem agrair la feina, la imaginació, la il·lusió, la col·laboració i les idees de les nostres monitores, els i les mestres de les escoles visitades, dels nens i les nenes i de l'equip de Polítiques Socials de la FETE-UGT, sense tots vosaltres no hauria estat possible!!!!



 "El destí l’hem d’inventar junts. Un altre món és possible”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada