dilluns, 26 de novembre del 2012

III Jornades de Coeducació


Setmanes de treball, de matrícules, correus, ... que finalment han quedat recollides en aquests tres dies 21, 22 i  23 de novembre, on un cop més volem agrair-vos la vostra participació, sense la qual, aquestes Jornades no haurien estat possibles.
 
Més de 100 participants, 10 ponents, 6 tallers i la vostra acollida, que ens anima a continuar treballant. Ens heu exposat les vostres idees, us hem escoltat, sabem que els tallers us han agradat moltíssim i que demaneu més grups d'intercanvi d'idees i bones pràctiques. Sou professionals participatius i amb ganes de posar-vos a treballar, així que ens comprometem a treballar en aquest sentit i organitzar una quarta edició mot més participativa, amb grups de treball i d'intercanvi d'experiències.
 
Ara, teniu fins al 20 de desembre per a presentar-nos les vostres unitats didàctiques que penjarem en aquest blog i que de ben segur us serviràn com exemples per a treballar amb els vostre alumnat.

Us annexem, de nou, les vostres unitats didàctiques de les II Jornades, per a que les pogueu utilitzar a les vostres classes.
 
 
 
 
Moltes gràcies a tots els ponents, a la Mònica i a la Carme Lupiáñez, que superant els nervis van transmetre'ns, amb el seu exemple, els seus coneixements i habililtats, tota una classe de bones pràctiques coeducatives. A la Montse Boix, reportera incansable que penjarà al blog de la coeducació de FETE-UGT totes les intervencions de les Jornades, als formadors i formadores dels tallers, que tant us han agradat, a tots i totes els companys i companyes que ens han ajudat en l'organització i a vosaltres, els participants, alguns dels quals vau venir de ben lluny, i que sou l'epicentre d'aquestes Jornades.
 

 
 
 

2 comentaris: